Reivindiquem les nits estel·lades dels ports i les terres d'olivera

La fresqueta que fa sota l’olivera un dia qualsevol d’estiu. Tota la família plegant olives i parant una estona per veure del càntir. Aquella aigua freda, la sensació de tocar la terra i de suar amb satisfacció en veure els sacs plens. Aquells viatges amb cotxe, tots junts, corrent cap a la muntanya on ens esperen hores de treball però també un bon allioli amb una bona torrada,…

Tradicions que perduren i que ho fan per ser capaces d’evocar vivències irrepetibles i d’alta intensitat. Sobretot, capaces de transmetre les petites coses bones que ens regala la vida. Allà la muntanya o a l’hort, el remolí precipitat que és la vida a la ciutat, es veu de lluny, amb tranquil·litat, amb pausa i en definitiva amb estima pels tempos més pausats.

Som Natros elogia el saber fer d’aquella gent disposada a esperar i a donar a les olives i a les persones el seu temps. També vol donar a conèixer les bondats d’aquells qui, en definitiva, aprecien el moment oportú; aquell moment en què les persones i els fruits ens donaran el millor de si.

Som tradició, Som Natros.