PROXIMITAT

Tan a prop, tan radiants

Doncs això, que busquem la proximitat. Però a què ens referim quan diem proximitat? Pregunta filosòfica a la cantonada. Podem sentir-nos propers a gent que està a milers de quilòmetres i a la vegada lluny de gent que potser viu a la mateixa ciutat que nosaltres.

Així que és necessari que expliquem que per a nosaltres la proximitat és qüestió de distància física però també emocional. Us imagineu poder anar caminant fins a l’hort o la muntanya on hi hauria les fruites i verdures que acabareu menjant-vos? Us imagineu parlar amb els pagesos i que aquests us regalin somriures? Una mica de tot plegat tracta Som Natros.

El nostre oli es produeix a les Terres de l’Ebre i en Paco lo de l’hort, el pagès que cultiva les olives, és un home de carn i óssos que es fascina per la seva feina. Paco és una persona senzilla i és fàcil sentir-se a prop d’ell. Si ens explica alguna vivència o anècdota allà a la vora del riu Ebre segur que li obrirem les portes del nostre cor.

Bé, només volíem dir-vos que ens farà il·lusió formar part del vostre entorn amb delicadesa, amor pel que fem i manera d’expressar-nos. Així que gràcies per permetre’ns començar amb vosaltres la nostra aventura.

Doncs això, que ens farà il·lusió saber que el nostre oli es va apropant al vostre paladar.