Som Natros - Mengem lo que som

Compromèsamb el territori

Estem involucrats amb la nostra gent i els nostres pobles.Desenvolupem i distribuïm productes fent partícips a altres professionals del nostre entorn, contribuint a la cadena de valor i generant un retorn al mateix territori.

Compromèsamb l'entorn

Comerç de proximitat amb productes de qualitat.Cuidem la terra perquè doni els millors productes i els oferim a la nostra gent en el seu estat òptim. Som prescriptors del nostre territori i dels seus fruits.

Som Natros producte de proximitat
Francisco Cid Xerta

L'oli dePaco de l'Hort

L'oli Som Natros està elaborat amb oli d'oliva extra verge de la varietat Panisello.

Aquesta varietat és autòctona de les Terres de l'Ebre, ja que va ser descoberta i desenvolupada l'any 1992 per José Panisello, un planterista compromés de Campredó. Es caracteritza pel seu sabor fruitat intens lleugerament dolç i perquè manté les seves propietats òptimes durant més temps que altres varietats.

El productor del nostre oli és Francisco Cid, "Paco de l'Hort". Obté les olives de la seva finca de "les Valls" d'oliveres Panisello, situada a Xerta.

L'oli és embotellat i etiquetat a la Cooperativa Soldebre de Tortosa. Les etiquetes estan dissenyades per l'il·lustrador Hernan en H d'Amposta.

El cafè dela cooperativaCocaol

Productes amb la mateixa filosofia.

Intentem transmetre i aplicar els nostres valors en productes d'altres parts del món, que per les seves característiques no es poden cultivar al nostre territori.

La manera d'assegurar-nos és tenint control de la traçabilitat del producte que adquirim. Igual que tractem amb el productor de proximitat també tractem directament amb les persones que cultiven aquests productes. Els coneixem i coneixem la seva manera de fer. També són respectuosos amb el seu entorn i amb la seva gent.

La Cooperativa Cocaol està formada per una comunitat de productors de la regió d'Olancho a Honduras. Cultiven el cafè en finques dins el Parc Nacional Sierra de Agalta sota l'ombra de boscos originaris, a una alçada d'entre 1000 i 1500 metres.

Cooperativa Cocaol Honduras i Som Natros

Els nostres productes


OLI D'OLIVA VERGE EXTRA

Oli d’oliva verge extra monovarietal 100% Panisello. Les olives han estat collides per Francisco Cid a la finca de les Valls de Xerta, Terres de l’Ebre.
Gust fruitat intens lleugerament dolç, amb tocs d’herba verda, intensitats mitges en amarg i picant i una fina astringència amb aromes que ens recorden a l’ametlla i la nou.
Aquest oli ha estat guardonat amb el primer premi al millor oli verge extra de collita pròpia de productors particulars a la 23a Fira de l’Oli de les Terres de l’Ebre a Jesús.

Cafè d'Honduras

Les finques on estan les plantacions de cafè es troben ubicades al Parc Nacional Sierra de Agalta a una alça-da de 1000 i 1500m sota l’ombra de boscos primaris.
Les varietats de cafè són: lempira, ihcafe 90, parainema, catuai, catur-ra, typica y bourbon. La producció és de 11.000 qq or.
El perfil de tassa es caracteritza per la varietat de sabors a fruites tropicals, acidesa mitjana, amb cos cremós i un post gust agradable ?i durador.

Formulari de contacte

En que et podem ajudar?


?