PACO DE L'HORT

Ell és en Francisco Cid, també conegut com Paco lo de l’hort. Un home apassionat que viu i es desviu pels seus arbres. Allà a Xerta se’l pot veure caminar ràpid amunt i avall per la finca de les Valls. Si teniu la sort d’aproximar-vos a ell us explicarà amb detall l’afecte que els hi prodiga a les seves oliveres.

Un paratge bucòlic. De fons podrem veure el riu Ebre, i allà a dalt i sempre atent, a Francisco Cid. Només cal veure com acaricia les fulles, com tracta les olives i com rumia a cada instant quin és el següent pas que haurà de realitzar perquè les seves Panisello estimades i arrelades al Baix Ebre creixin ben boniques i ens regalin oli verge i daurat.

Amb una mica d’amor tot surt millor. Aquesta és una de les receptes d’en Paco. Cal també esforç i saber fer, però si tot això es conjuga amb cura i delicadesa el resultat només pot ser la felicitat. Així que a Som Natros ens contagiem de l’entusiasme d’aquest homenot ebrenc tot aproximant el seu oli extra verge a les diferents contrades banyades pel nostre riu. I ho fem captivats per la seva manera de fer.

Au, que Som Oli!